Inloggen ouderportaal

Ik ben zwanger

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Dit is een spannende tijd vol verwachtingen en voorbereidingen. Terwijl je je voorbereidt op de komst van je kleintje, is het ook belangrijk om na te denken over kinderopvang voor als je weer aan het werk gaat. Kinderopvang Buitenspel biedt een liefdevolle, veilige en stimulerende omgeving voor je baby.

Waarom nu al kiezen voor Kinderopvang Buitenspel?

  1. Vroege Inschrijving: Door je nu al in te schrijven, verzeker je jezelf van een plekje voor je kind wanneer het tijd is om weer aan het werk te gaan.

  2. Gemoedsrust: Weten dat je kinderopvang geregeld is, geeft rust. Zo kun je met een gerust hart genieten van je zwangerschapsverlof en de eerste maanden met je baby.

  3. Aangepaste Zorg: Onze gespecialiseerde medewerkers bieden zorg die is afgestemd op de behoeften van de allerkleinsten, met een focus op persoonlijke ontwikkeling en welzijn.

  4. Ouderbetrokkenheid: Wij houden je actief betrokken bij de ontwikkeling van je kind, ook als je weer aan het werk bent.

Bij Kinderopvang Buitenspel begrijpen we dat de keuze voor kinderopvang een grote stap is. Daarom nodigen we je graag uit voor een rondleiding, zodat je zelf kunt zien en ervaren hoe wij zorgen voor de kleintjes in onze opvang. Vul het formulier in voor een rondleiding of neem contact met ons op voor meer informatie.

We kijken ernaar uit om jou en je toekomstige kleintje te verwelkomen bij Kinderopvang Buitenspel!