Inloggen ouderportaal

Kinderdagverblijf

Welkom bij Kinderopvang Buitenspel, waar wij met passie en professionaliteit zorgen voor een tweede thuis voor uw kind. Bij Buitenspel staat de ontwikkeling en het welzijn van uw kind centraal. Wij bieden een veilige, stimulerende omgeving waarin kinderen van alle leeftijden zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo.

Wat maakt Kinderopvang Buitenspel uniek?

Natuurgerichte Aanpak

Wij geloven in de kracht van de natuur. Onze activiteiten en speelruimtes zijn ontworpen om kinderen de natuur te laten ervaren en verkennen.

Persoonlijke Ontwikkeling

Elk kind is uniek. Onze gekwalificeerde medewerkers zorgen voor een persoonlijke benadering, afgestemd op de behoeften en interesses van elk kind.

Ouderbetrokkenheid

Wij onderhouden een open en transparante communicatie met ouders. Uw inzichten zijn waardevol voor ons om de zorg en ontwikkeling van uw kind te optimaliseren.

Flexibiliteit

Wij begrijpen dat het leven van ouders hectisch kan zijn. Daarom bieden wij flexibele opvangmogelijkheden om aan uw schema te voldoen.

Bij Kinderopvang Buitenspel streven we ernaar om niet alleen een plek te zijn waar kinderen veilig kunnen spelen en leren, maar ook een gemeenschap waarin ze kunnen bloeien. We nodigen u graag uit om zelf te ervaren wat Kinderopvang Buitenspel zo bijzonder maakt.

Neem een kijkje in ons activiteien programma