Inloggen ouderportaal

Buitenspel

Samen groeien we verder!

Een super leuke omgeving

Buitenspel is een kinderopvang die gericht is op buitenactiviteiten en avontuurlijk spel. Het is een plek waar kinderen worden gestimuleerd om de natuur te ontdekken, te spelen en te leren terwijl ze genieten van de buitenlucht.

 

We bieden je gemak, keuze en delen in de zorg zodat je met en gerust hart je eigen dingen kunt doen.

Of je nu een kinderdagverblijf zoekt, peuteropvang, buitenschoolse opvang of een gastouder; we bieden je kind dicht bij huis of je werk een vertrouwde plek en een uitdagende speel- en leeromgeving. Onze professionele medewerkers hebben aandacht voor wie je kind is, wat het in zich heeft en hoe het zich in alle vrijheid kan ontwikkelen. Samen met anderen. Daarnaast hebben we aandacht voor jou als ouder.

Onze werkwijze

Wat maakt Kinderopvang Buitenspel uniek

Wij geven om je kindje

Als je kindje gelukkig is bij ons, zijn wij dat ook. We zijn apetrots als we zien hoe goed jouw zoon of dochter zich ontwikkelt en plezier met leeftijdsgenootjes heeft.

Beleef de dag mee met onze app

Bij ons kijk je mee hoe het met je kind gaat op de opvang. We delen namelijk de belevenissen van je kind via foto’s en berichtjes met onze eigen app.

Spelenderwijs leren

Spelenderwijs en met veel liefde leren we jouw kindje nieuwe vaardigheden. Daarvoor zijn we ook opgeleid. Van leren kruipen tot het herkennen van kleuren.

De eerste vriendschappen

Je kind ontmoet bij ons zijn eerste vriendjes. Ze leren op onze kinderdagopvang samen spelen, delen en ruzies bijleggen. Mooie lessen voor het leven.

Benieuwd naar onze opvang?
Stap in de wereld van Kinderopvang Buitenspel en krijg een interactieve rondleiding